0
Uponor gasleiding systemen

Uponor gasleiding systemen

Uponor biedt een compleet gasleiding systeem aan voor het efficiënt en veilig vervoeren van gassen in zowel nieuwbouw-, renovatieprojecten en installatiewerkzaamheden. Het systeem bevat meerlagenbuizen, mantelbuizen, koppelingen en gereedschappen voor een vormstabiele, corrosiebestendige en betrouwbare gasaansluiting met een lange levensduur.

Veilig aan de slag met gas

Bij gas staat veiligheid voorop, het aansluiten van gas leidingsystemen moet dan ook zeer nauwkeurig en professioneel worden uitgevoerd. Wanneer je zeker wilt weten of jouw leiding of koppeling geschikt is voor gas, controleer dan of er een Gastec QA keurmerk op zit, dit is een geldig keurmerk voor gasleidingen in Nederland.


Eén systeem voor je gasleidingen

Het Uponor gas assortiment is zeer uitgebreid assortiment, waarmee complete gasleidingen aangelegd kunnen worden. Van Uponor gas koppelingen, flexibele gasleidingen tot gereedschappen, bij Wildkamp vind je het allemaal.


Welke diameters zijn er voor Uponor gasleiding?

Bij het aanschaffen van een gasleiding of gas koppeling is het belangrijk dat je de juiste maat/diameter kiest, om een stabiele en veilige gastoevoer te garanderen.

gaskoppelingenAansluitmaten voor meerlagenbuizen

Aansluitmaten voor koppelingen


Een gasleiding aanleggen

Het aanleggen of aanpassen van een gasleiding of gasinstallatie dient zorgvuldig en volgens de voorschriften te worden uitgevoerd, met gas werken brengt risico’s met zich mee. Gebruik de juiste diameters gasleidingen, gas koppelingen en gereedschap om een veilige verbinding te maken. Een gasleiding aanleggen of verleggen wordt dan ook vaak door de professional uitgevoerd.


GereedschapWelk gereedschap heb ik nodig om een gasleiding aan te leggen?

Voor het monteren en aanleggen van een gasleiding biedt Wildkamp het Uponor gereedschap aan, denk hierbij aan een accu persmachine, buiggereedschap, buizensnijders en persbekken. Door gebruik te maken van één merk voorkom je schade en lekkages. Voor vragen of advies, neem vrijblijvend contact met ons op.
Meer informatie over het Uponor gereedschap


Wat kost het Uponor leiding systeem?

De prijs van jouw gasleiding is afhankelijk van verschillende factoren, de diameter/maat van het leidingsysteem, het aantal meters leidingbuis, koppelingen, gereedschap enz. De totale kosten kunnen ook de arbeid bevatten die nodig is om de gasleiding te monteren.

Jouw persoonlijke Uponor gasleidingen en koppelingen aanbieding

Als je ingelogd bent zie je jouw persoonlijke aanbieding voor Uponor gas. Als je nog geen account hebt maak deze hier dan aan voor je persoonlijke korting. Heb je grotere aantallen materialen nodig neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een aanbieding op maat.


Uponor gasleiding systeem kopen of meer informatie nodig?

Het gewenste gassysteem kan eenvoudig en snel besteld worden via onze website of gekocht worden in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale gasleiding voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.